I Kathmandu

Jag har inte varit här i Katmandu i mer än 24 h än men det har redan hänt rätt mycket. Jag bor just nu på ett volontärcenter med ca 10 andra volontärer från olika ställen i världen men mest från Europa. Alla är superschyssta och många kom precis hit, så vi har bekantat oss lite med omgivningen, som är rätt surrealistisk.
Trafiken är sinnesjuk och värmen är på runt 30 grader. Det är en del djur som bara dräller runt på gatorna och framförallt hundar, som tydligen gillar att skälla en del på natten. Det var jag inte riktigt beredd på.

Sen har vi redan fått prova på ett yogapass och göra momos (dumplings) ^^ . Det är mycket nytt just nu, och imorgon är det tydligen Nepalesiskt nyår (år 2073), så vi får se vad som händer då!

Peace

Vy från balkongen där vi bor.

2 reaktioner till “I Kathmandu”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *